ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους. Η Much toys στηρίζοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες της, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα.

Θέλοντας όμως να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων.

Όροι Επιστροφής

1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 10 ημερολογιακές ημέρες.

2. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.

Διαδικασία επιστροφής

1. Αν βρίσκεστε κοντά στο κατάστημα μας

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα μας και, αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο, να σας καθοδηγήσει ο ίδιος για τα περαιτέρω.

2. Αν παραλαμβάνετε μέσω courier

Σε αυτήν την περίπτωση:

1. Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

2. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.

3. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2106010363, είτε μέσω e-mail στο info@much.gr

Μπορεί το υλικό να δημιουργήσει πρόβλημα;

Όλα τα υλικά μας είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης , υποαλλεγικά ελεγμένα και test report για κάθε κωδικό

Οι κάρτες μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με την περίσταση;

Μπορεί να δημιουργηθεί ένα αρκουδάκι αποκλειστικά για σένα , χρησιμοποιώντας το λογότυπο ή την έκφραση την οποία θες ,(τυπωμένο είτε σε κάρτα είτε σε μπλουζάκι που θα φοράει το αρκουδάκι),τα χρώματα κορδέλας αλλά και τις κάρτας που επιθυμείς καθώς ακόμα και τα ρούχα που θα φοράει. Λόγο της μοναδικότητας , τα προϊόντα αυτά είναι κατόπιν παραγγελίας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όποιο λογότυπο θέλω;

Μπορούμε να τυπώσουμε σε κάρτα η σε μπλούζα το λογότυπο της επιχείρησης σας ή οποιοδήποτε άλλο Logo θέλετε , απλά στέλνοντας το μας σε ηλεκτρονική μορφή. Μπορεί να τυπωθεί είτε πάνω σε κάρτα , είτε πάνω σε μπλουζάκι

Τρόπος πληρωμής;

Η παραγγελία που θα πραγματοποιήσετε μπορεί να πληρωθεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Αντικαταβολή
Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο των αγορών σας την στιγμή της παραλαβής.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρίας μας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ        ΙΒΑΝ: GR41 0171 5610 0065 6114 5711 804
ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK    IBAN: GR36 0260 6350 0003 5020 0305 837
ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK  IBAN: GR82 0140 2090 2090 0210 1048 553
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ           ΙΒΑΝ: GR72 2011 0666 0000 0666 00217 179

 

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα email στην διεύθυνση info@much.gr ΥΠΟΨΙΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Αλλιώς μπορείτε να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά: στο 2106010363 ή μέσω fax στο : 2106000986.

Τρόπος αποστολής;

Για την Αθήνα

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση.

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων ύψους 50 ευρώ και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν ενώ για αγορές μικρότερου ύψους το κόστος είναι 4,00 ευρώ

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 10.00πμ - 13:00μμ.

Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα μας χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί βλέποντας στην αναφορά εξέλιξης παραγγελίας ότι βρίσκεται στο στάδιο 'Τιμολόγηση Παραγγελίας' και έχοντας επιλέξει κατά την υποβολή της παραγγελίας τρόπο αποστολής 'Παραλαβή από το Υποκατάστημα'.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα

Υπάρχουν 2 τρόποι αποστολής: με courier (1-2 εργάσιμες) ή με πρακτορείο μεταφορών (1-2 εργάσιμες και παραλαβή από έδρα πρακτορείου). Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη.

Τα έξοδα αποστολής με Courier θα είναι 11 €. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου των προιόντων ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από τις εταιρείες courier.

ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.

Η χρέωση για την αποστολή με πρακτορείο μεταφορών είναι 4,00 € για κάθε δέμα αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες

Μπορεί να πλυθεί το αρκουδάκι;

Όλα τα αρκουδάκια μπορούν να πλυθούν αφαιρώντας πρώτα όλα τα επιπλέον αξεσουάρ και αφήνοντας τα να στεγνώσουν πάρα πολύ καλά!